Evenementen overzicht

Evenementen overzicht

To Flow organiseert of is aanwezig bij verschillende evenementen

Olie-Event
Workshop Etherisch Olie
Vrijdag 2 november 2018
20:00 – 22:00 uur

Wil jij ervaren welke extra dimensie etherische oliën toe kunnen voegen aan je (sport)leven? Wij beginnen met een meditatie i.c.m. een bijpassende etherische olie. Deze olie zal zorgdragen voor een extra verdieping van de meditatie. Vervolgens delen wij informatie over de verschillende etherische oliën die jou kunnen ondersteunen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. De etherische oliën van Young Living die wij gebruiken op deze avond zijn 100% natuurlijk. Leuk om te weten is dat je een aantal etherische oliën ook kunt gebruiken in de keuken. Daarnaast kun je ook zelf verschillende 100% natuurlijke producten voor huid- en haarverzorging maken. Je zult deze avond naar huis gaan met een eigen gemaakt product.
Locatie: Het Behoudenhuis, dorpsstraat 850, Oudkarspel
Bijdrage: € 10,00 incl. koffie/thee en wat lekkers
Docenten: Stephanie Weijers, Marlies Maat en Antoinet de Jong
Mantra en Movement avond
Mantra en Movement Avond
14 december 2018
20:00 - 22:00 uur

Het zingen van mantra’s is een van de krachtigste meditaties om je hoofd en gedachten tot rust te brengen (man= mind, tra= wave). De trillingen van de mantra’s schonen je onderbewustzijn op en maken nieuwe verbindingen . Oude patronen en gewoontes kunnen hiermee doorbroken worden. Je kunt je afstemmen op nieuwe krachtige frequenties , zodat je in de daarbij behorende flow en kracht terecht kunt komen. Daarbij is het ook nog eens erg leuk om te doen. Bij sommige mantra’s zullen we bijpassende bewegingen maken, zodat de effecten extra krachtig worden. Locatie: Het Behoudenhuis, dorpsstraat 850, Oudkarspel
Bijdrage: € 10,00 incl. thee
Docent: Cynthia van der Veer
Meenemen Handdoek voor over de mat

Moederdag Event
Moederdag Event!
Zondag 12 mei 2019 10:30 – 12:00 uur
Zoals elke jaar is er ook dit jaar weer een gezellig Moederdag Event. Meer info over deze gezellige ochtend komt t.z.t. De les duurt 60 min. en na de les bieden wij een drankje met wat lekkers aan om de moederdag helemaal compleet te maken.
Locatie: Het Behoudenhuis, dorpsstraat 850, Oudkarspel
Kosten: € 7,50- p.p. Kinderen tot 12 jaar € 2,50
Docent: Antoinet de Jong
Meenemen Handdoek voor over de mat