Workshops

To Flow organiseert verschillende workshops of is aanwezig bij evenementen

Hatha Yoga
Gratis kennismakingsles Hatha Yoga
donderdag 14 maart 2019
19:00 - 20:15 uur

Hatha Yoga zorgt ervoor dat ons lichaam soepel wordt en vrij komt van spanningen. Hierdoor stroomt onze energie weer beter door ons lichaam. Je geest wordt stil en je ontdekt jezelf. Tenslotte bereiden we tijdens de Yoga Nidra, "Yoga slaap" ons voor op een geconcentreerde geest. Yoga leert ons om te 'zijn' i.p.v te doen. Dit is Mindfulness. Dit is Yoga. Kom op deze avond kennismaken met Shanna en haar geweldige Yogalessen.
Locatie: Het gezondheidscentrum de Vroonen, Sint Pancras
Bijdrage: Gratis
Docenten: Shanna Bartels
Meenemen Handdoek voor over de mat en een dekentje
Hatha Yoga
Gratis Kennismakingsles Hatha Yoga
donderdag 21 maart 2019
09:30 - 10:45 uur

Hatha Yoga zorgt ervoor dat ons lichaam soepel wordt en vrij komt van spanningen. Hierdoor stroomt onze energie weer beter door ons lichaam. Je geest wordt stil en je ontdekt jezelf. Tenslotte bereiden we tijdens de Yoga Nidra, "Yoga slaap" ons voor op een geconcentreerde geest. Yoga leert ons om te 'zijn' i.p.v te doen. Dit is Mindfulness. Dit is Yoga. Kom op deze avond kennismaken met Shanna en haar geweldige Yogalessen.. Locatie: Het Behoudenhuis, dorpsstraat 850, Oudkarspel
Bijdrage: Gratis
Docent: Shanna Bartels
Meenemen Handdoek voor over de mat en een dekentje
Moederdag Event
Moederdag Event!
Zondag 12 mei 2019 10:30 – 12:00 uur
Zoals elke jaar is er ook dit jaar weer een gezellig Moederdag Event. Meer info over deze gezellige ochtend komt t.z.t. De les duurt 60 min. en na de les bieden wij een drankje met wat lekkers aan om de moederdag helemaal compleet te maken.
Locatie: Het Behoudenhuis, dorpsstraat 850, Oudkarspel
Kosten: € 7,50- p.p. Kinderen tot 12 jaar € 2,50
Docent: Antoinet de Jong
Meenemen Handdoek voor over de mat