De studio

Pilates Studio To Flow is gevestigd in het Behoudenhuis in Oudkarspel. Dit voormalige schoolgebouw uit 1883 is in 2013 volledig gerestaureerd. Sinds de restauratie wordt er Pilates gegeven in de grote zaal, de voormalige gymzaal. De zaal is op de begane grond en zo door iedereen makkelijk toegankelijk. De grote zaal (ruim 110 m2) heeft een gladde eikenhouten vloer en heeft rondom hoge ramen waar het daglicht prachtig doorheen komt. De zaal heeft prettige sfeerverlichting om tijdens de eindontspanning een warme sfeer te creëren. In het gebouw zijn toiletten en een invalidetoilet aanwezig. Ook zijn er vrijwilligers aanwezig die klaar voor u staan als u voor of na de les nog iets wilt nuttigen van de bar.
Pilates Studio To Flow is een professionele laagdrempelige en nuchtere Pilates Studio waarbij de nadruk ligt op de positieve invloed die Pilates heeft op het gehele lichaam en de geest. Naast de zes Pilates principes zijn de kernwaarden van To Flow rust, gezelligheid en ongedwongenheid.

Pilates Studio To Flow biedt ook orthomoleculair voedingsadvies aan over verschillende gezondheids- en voedingsvragen. En organiseert lezingen en workshops over deze onderwerpen. Blijf op de hoogte via de evenementenagenda of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Duurzaamheid

Pilates Studio To Flow vindt het belangrijk om zoveel mogelijk, waar het kan, een steentje bij te dragen om de wereld een stukje mooier te maken. Dit doen we door de materialen die we gebruiken tweedehands aan te schaffen, biologisch of fairtrade kleding te dragen tijdens het lesgeven.
pilates studio
pilates studio

Contact

Tel: 06-53757279
info@toflow.nl