Trainer Details

START om nu met Pilates!

Antoinet de Jong

Pilates- en voedigsspecialist

Trainer pilates en voedigsdeskundige

Antoinet & lesgeven

Ik ervaar enorm veel plezier in het lesgeven en het is fantastisch om te zien hoe mensen tijdens de Pilateslessen vooruitgaan. Ze gaan zich lekkerder in hun lijf voelen en beleven daarnaast ook een hoop lol. Variatie in de Pilateslessen vind ik erg belangrijk, er is geen les hetzelfde. Ik gebruik in de lessen kleine materialen zoals de Pilatesring, ballen, Core trainer, dynabands en nog veel meer. Om mij te blijven ontwikkelen volg ik elk jaar Pilatesworkshops of cursussen bij verschillende Pilatesstudio’s in heel Nederland.

Antoinet & Yoga

Op dit moment volg ik de 4-jarige Hatha- en RajaYoga opleiding bij Ânàchhèe in Opmeer. Naast Pilates is Yoga een grote passie voor mij en ik hoop in de toekomst ook deze prachtige vorm aan te kunnen bieden bij To Flow.

Antoinet & Voeding

Als er iets is wat ik wel interessant vind aan voeding dan is dat wel wat voeding voor je lichaam kan betekenen op het gebied van gezondheid. Om mij hierin meer te verdiepen heb ik een aantal opleidingen gevolgd. Pilates Studio To Flow organiseert o.a. twee keer per jaar de Healthy Green Week en geeft workshops en lezingen over verschillende onderwerpen m.b.t. voeding en gezondheid. Via de nieuwsbrief en in de agenda op deze website blijf je op de hoogte van deze evenementen.