Trainers

Trainers

Met passie gedreven om u fit te maken

 Antionette trainer Pilates
Antoinet de Jong
Mijn naam is Antoinet de Jong (1979) en ik ben woonachtig in Noord Scharwoude en sinds 2012 bied ik samen met mijn team Pilateslessen aan in Langedijk en omstreken. Pilates is voor mij een geweldige bewegingsvorm omdat je in één Pilatesles je gehele lichaam op een bewuste manier traint. Hierdoor krijg je een sterk en soepel lichaam. Naast dat Pilates fysiek ontzettend goed voor je is biedt Pilates je nog veel meer. Je lichaamshouding wordt o.a. verbeterd en je vergroot je longcapaciteit. Tijdens mijn lessen bied ik een pittige training aan en tegelijkertijd ontspanning. Een geweldige vorm van een Body and Mind training. Je vind onze lessen in Oudkarspel, Warmenhuizen, Schoorl en Sint Pancras. Lees meer over Antoinet
  • Pilates (o.a. Easy Flow en zwangerschapspilates)
  • Pilates Privé Trainingen
Celine trainer freshbalance
Celine Roozendaal
Mijn naam is Celine Roozendaal (1995) en ik ben woonachtig in Broek op Langedijk. Ik ben afgestudeerd aan de Utrechtse dansacademie als docent dans en uitvoerende dans. Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met Pilates. Ik vind Pilates enorm interessant, dat ik in 2015 er mijn eind stage van heb gemaakt. Je leert o.a. je lichaam op een hele andere manier kennen. Doordat ik het bij To Flow zo naar mijn zin had en er onwijs veel heb geleerd, besloot ik om Pilatesles te blijven geven. Ik krijg zo'n fijne energie van Pilates! Naast Pilates ben ik sinds 2017 ook gespecialiseerd in Freshbalance, een les waarin de verschillende elementen cardio, kracht, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning samenkomen.
Aileen Mahoney
Aileen Mahoney
Mijn naam is Aileen Mahoney (1980) en ik ben woonachtig in Sint Pancras. Pilates is voor mij tot rust komen, soepeler en leniger worden en vooral fysiek en mentaal beter in je vel zitten. Sinds ik de opleiding volg bij To Flow, ben ik Pilates nog interessanter gaan vinden en ik vind het dan ook een uitdaging om deze passie zo goed mogelijk te gaan overbrengen als trainer. Naast Pilates volg ik een opleiding tot gewichtsconsulente en werk ik al 19 jaar bij Pauw recreatie, op de caravanverkoopafdeling. Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie, ons hondje, koken, muziek of een goed boek.
  • Pilates (beginners)
Shanna Bartels
Shanna Bartels
Mijn naam is Shanna Bartels (1982) en ik ben woonachtig in Oudkarspel. Ik ben een liefhebber van de natuur, zingen en kunst. Ik ben dankbaar en blij dat ik bij To Flow mijn Yogalessen mag aanbieden. Ik geef al een aantal jaren Yogales, eerst aan huis en daarna in het activiteiten centrum van de GGZ. Dit bevalt mij erg goed en daarom wil ik nu meerdere Yogalessen aanbieden. Tijdens mijn Yogalessen geef ik je tools mee om jezelf te ontdekken, om jezelf te ont-moeten en te kunnen ontspannen in deze snelle maatschappij. Mijn Yogalessen van 75 minuten zijn voor beginners en bestaat uit de klassieke vorm van HathaYoga en een voorbereiding op meditatie. Ik hoop je snel te mogen begroeten in één van mijn Yogalessen.
  • Hatha Yoga (beginners)
Shanna Bartels
Doreen Molenkamp
Mijn naam is Doreen Molenkamp en in mei 2019 heb ik mijn diploma "Pilates docent Mat level 1" gehaald. Ik ben getrouwd ,heb 2 kinderen en wij wonen in het mooiste stukje van Oudkarspel, het zogenaamde “Trappel-end”. In het dagelijkse leven werk ik als kraamverzorgster in het ziekenhuis NWZ te Alkmaar. Een superleuke baan! Omdat ik altijd veel last had van mijn schouders en heup ben ik op Pilates gegaan, dat beoefen ik nu ruim 4 jaar. Door de Pilates training is mijn houding verbeterd, ben ik leniger, meer ontspannen en het belangrijkste, ik heb geen last meer van mijn klachten! Ik kijk er naar uit om jullie te zien in één van de lessen, ik heb er zin in!
  • Pilates (beginners)